Vill Du leva ett bra veterinärliv?

Vilka är vi?

Vi är en privatägd djurklinik grundad av ägare och leg. vet Katarina Kjeller år 2010.

Vårt team består i dagsläget av tre veterinärer och fyra djurvårdare. Vi har god gemenskap, hjälpsam inställning, snabba beslutsvägar och en lärande företagskultur.

Kliniken är totalrenoverad 2017 och välutrustad med stor reception, eget skrivrum till veterinärerna med var sitt skrivbord, dator och telefon. Kliniken har laboratorium, röntgen, tandröntgen, ultraljud, operationssal avskild med sluss och övertrycksventilation med HEPA-filter, separata katt och hundstall för inneliggande patienter.

Rehab och friskvård finns på kliniken med snabb remissmöjlighet och god kommunikation.

Vi har öppet vardagar dagtid. Vi tar emot ca 9000 patienter/år. Vårt mål är nöjda anställda och tacksamma djurägare. Vi finns på Rörstrandsområdet nära till centrum med bra pendlingsmöjligheter. Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på utveckling och har bra anställningsvillkor.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder Dig som veterinär ett mångsidigt arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi möter dagligen spännande patientfall, allt från allmänvård till kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Det finns alltid kollegor att fråga, du jobbar aldrig ensam. Djurvårdarna är hjälpsamma och avlastar veterinärerna. Ägare Katarina Kjeller finns tillgänglig kvällar och helger på jourtelefon och veterinär-konsult besöker oss en gång i veckan för rond för att bidra till ökad kunskap och höja remisströskeln.

 

När Du jobbar hos oss erbjuder vi också:

-Introduktion för nyanställd veterinär

-Teambildande aktiviteter

-Personlig utvecklingsplan

-Möjlighet att ha med sin hund på jobbet

-Vaccinationer relevanta för arbetet

-Möjlighet att lämna blod på arbetstid 2 ggr/år

 

Vem är du?

Du är leg. veterinär, allt från nyexaminerad till erfaren. Du vill jobba i o bo i eller i anslutning till Lidköping. Du ser fördelarna med att jobba på en privatägd klinik. Du är villig att arbeta med anestesi och kirurgi efter handledning och utbildning.

Vi ser gärna att Du som är intresserad kommer på ett villkorslöst besök med möjlighet till att följa verksamheten under en halvdag.

Välkommen att kontakta oss på post@lidkopingsdjurklinik.se eller katarina_kjeller@hotmail.com.

Kontaktpersoner: Katarina Kjeller, ägare. Moa Rundqvist, driftchef och djurvårdare.

Vi ser fram emot att höra från Dig!